Parru HT aloittaa kautensa lauantaina – vastassa paikallisvastustaja Pesä

Parrun viimeisimmästä ottelusta Kymi-Saimaa -alueen III-divisioonassa on lähestulkoon jo vuoden verran, sillä koronapandemia keskeytti kauden 2020-2021 kokonaisuudessaan marraskuussa. Joukkue on harjoitellut yhdessä kuukauden ajan ja uusia hankintojakin on joukkueeseen tehty. Viime kauden runko on muutamaa aiemmin mainittua poisjääntiä lukuunottamatta pysynyt kasassa, eli jalkeilla on kaiken kaikkiaan kova nippu.

Paikallisvastustaja Imatran Pesä aloitti sarjakautensa otteluiden osalta jo viime viikonloppuna (25.9.), kun Imatran lauantai-illassa vastaan asettui Lahden Panthers. Pesä karkasi ottelun avauserässä jo 4-0 johtoon, mutta pantterilauma kirmasi kovaa ohi ja voitti lopulta ottelun numeroin 4-5 tarjoamalla Imatralaisille shokkihoitoa jo kauden avauksessa.

Viime kaudella sarjaan mukaan tullut Pesä oli Parrulle kova kilpakumppani ja samaa menoa on lupa odottaa myös alkavalta kaudelta. Joukkueiden keskinäiset ottelut päättyivät molemmat vierasvoittoihin, kun Parru haki pisteet Imatralta ja Pesä puolestaan haki pisteet Lappeenrannasta. Parru HT tiedottaa viikon mittaan kesän ja syksyn aikana tehdyistä täsmähankinnoista. Iso osa uusista (ja komeista) pelureista on mahdollista nähdä tulevana lauantaina 2.10. kello 15:30 alkaen Lappeenrannan harjoitusjäähallissa, kun kausi 2021-2022 pyörähtää Parrun osalta toden teolla käyntiin!

Teemu Mustonen aloittaa viimeisen vuotensa Parru HT:n paidassa lauantaina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.