Parru HT kaatoi Pesän kotonaan numeroin 4-3

Parru HT avasi kautensa vuoden 2021-2022 osalta viime lauantaina, kun Imatran Pesä vieraili Lappeenrannassa. Viime kauden keskinäiset ottelut päättyivät 1-1, joten ottelusta odotettiin tiukkaa kamppailua. Tiukkahan ottelusta tulikin, mutta Parru HT oli pikkuveljeään kuitenkin hiukan etevämpi numeroin 4-3.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta tapahtumarikas. Kaulasuojan pakollisuus yllätti Parrulaiset housut nilkoissa ja puoli joukkueellista suuntasi ennen ensimmäisiä luistimenpiirtoja pukukoppiin, joten karuselli oli valmis. Pesä ei kuitenkaan tätä Parrun alkukankeutta pystynyt hyödyntämään ja painopiste alkoikin siirtyä vierasjoukkueen päätyyn.

Toisessa erässä aukesivat myös maalihanat, mutta kotiyleisön harmiksi asialla oli vierasjoukkue Pesä. Ex-Parru Akseli Rautio syötti ja Ex-Mestispeluri Saku Viskari naulasi. Tämän jälkeen Parru iski 10 minuutin sisään kolmesti. Kauden 2021-2022 ensimmäisen (ja hienoimman) vapauttavan osuman iski, kukapa muukaan kuin joukkueen kapteeni Anton Harju. Maalin päälle vielä eläimellinen tuuletus ja joukkue syttyi. Tämän jälkeen Parrun pelaajista oli asialla Joni Hyttinen, jonka maali oli kaukana taiteesta, mutta maali on maali. Joukkueessa debytoinut Severi Salonen naulasi pelin lopulta tilanteeseen 3-1 ja millä tavalla. Salonen nappasi kiekon omassa päädyssä jonka jälkeen debytantti laittoi silkkihansikkaat käteen, nukutti koko vastustajan viiskon ja naulasi vielä kiekon reppuun. Huhujen mukaan Lappeenrannan harjoitusjäähallin kaukalossa on edelleen Pesän pelaajia etsimässä tietä kotiin. Poliisille on ilmoitettu asiasta.

Kolmannessa erässä Pesä iski nopeasti kavennuksen, kun lauantaina kiekonmenetysautomaattina toiminut Joona Jokela lahjoitti kiekon vastustajalle oman sinisen päällä. Tämän jälkeen Parrun viisikko sahattiin solmuun ja Teemu Tanttu painoi kiekon reppuun takatolpalta. Parru vastasi kuitenkin nopeasti, kun Teemu Tiittanen näytti jälleen miksi hän on III-divisioonan pelätyin maalintekijä. Joni Hyttinen voitti aloituksen taakse ja Tiittanen latasi sydämensä kyllyydestä kiekon reppuun. Laukaus lähti silminnäkijöiden mukaan n. 187 kilometrin tuntivauhtia, mutta tämä väite on vielä joukkueen kabinetilla tutkittavana. Pesä onnistui vielä kertaalleen kaventamaan ottelun tilanteeseen 4-3 mutta tämän lähemmäs ei vierasjoukkuetta päästetty. Parru HT:n maalilla debytoi KHL-joukkue Helsingin Jokereista kauden alla Lappeenrantaan siirtynyt Eetu-Perttu Pokkinen, joka oli todella hyvässä vireessä ja kirjasi ottelussa itselleen 32 torjuntaa.

Parru HT jatkaa otteluita tulevana lauantaina 9.10.2021, kun joukkue matkaa Kotkaan Piranha’sin vieraaksi. Ottelu pyörähtää käyntiin Kotkan KSOY Areenalla kello 18:30!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.