Parru HT on kahminut isoja vahvistuksia – kahdeksan uutta pelaajaa mukaan!

Parru HT on ollut aktiivisena kesän ja syksyn aikana siirtomarkkinoilla ja haaviin on tarttunut kahdeksan uutta kovaa pelimiestä. Uusia pelaajia ovat hyökkääjät Vertti Sinkkonen sekä Severi Salonen, puolustajat Kalle Mustakallio, Janne Rindell, Eemil Pessi sekä Aleksi Poikselkä ja lisäksi maalivahdit Eetu-Perttu Pokkinen sekä Roope Huittinen (Professional try-out)!

Vertti Sinkkonen liittyy Parrun riveihin Nurmijärveläisestä Kurrasta. Mies on kahminut eri juniorisarjojen 147 ottelussa yhteensä huimat 380 tehopistettä. Severi Salonen siirtyy Parruun puolestaan Kiekko-Espoon organisaatiosta (entinen Blues). Salonen on tahkonut läpi Espoolaisen junioripolun pelaten eri ikäluokkien SM-joukkueissa.

Parrun puolustusta vahvistamaan tullut Kalle Mustakallio siirtyy joukkueeseen KOOVEE:sta. Edelliset kaksi kautta KOOVEE:n A-nuorten kapteenina toiminut Mustakallio oli nostamassa Tamperelaisia A-nuorten Mestiksestä A-nuorten SM-sarjaan. Janne Rindell puolestaan on alkujaan Helsingin IFK:n kasvatti, mutta viimeisimmän kauden tämä nuori, hieman ylimielinen herrasmies pelasi Kalajoella JHT:ssa miesten Suomi-sarjaa. Eemil Pessi siirtyy Parruun Lappeenrantalaisen Saipan organisaatiosta, joka on myös hänen kasvattajaseuransa. Viime kaudella vyölle kertyi pelejä myös II-divisioonassa PEPO:n paidassa. Aleksi Poikselkä siirtyy Parruun myös Kiekko-Espoon organisaatiosta. Varusmiespalveluksen pakottamana vuoden kaukalosta sivussa ollut Poikselkä pelasi viimeksi A-nuorten Mestistä Bluesin (nyk. Kiekko-Espoo) paidassa.

Maalinsuulle on tehty myös hankintoja. Eetu-Perttu Pokkinen siirtyy Parruun Helsingin Jokereista, missä hän pelasi A-nuorten SM-sarjaa. Kiekko tarttuu ”ihan” mukavasti myös muutaman vuoden tauon jälkeen. Toinen maalivahtihankinta on SaPKosta Parruun try-out -sopimuksella siirtyvä Roope Huittinen. Huittinen on ilmoittanut, että kahden viikon päästä hän on pienen pelitauon jälkeen parhaimmillaan, joten kabinetti ei vielä tässä kohtaa ole sorvannut miehelle koko kauden mittaista sopimusta.

Pelaajat ovat harjoitelleet joukkueen mukana lähes kuukauden päivät ja lähes kaikki ovat mukana tulevan viikonlopun sarja-avauksessa, kun lauantaina 2.10. Lappeenrannan harjoitusjäähallissa vastaan asettuu paikallisvastustaja ja rakas pikkuveli Imatran Pesä! Kiekko tippuu jäähän kello 15:30 ja hallissa ei ole tällä hetkellä voimassa mitään kokoontumisrajoitusta, eli nähdään paikan päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.