Parru HT valmistautuu uuteen kauteen

Parru HT:n jääharjoitukset pyörähtävät käyntiin tiistaina 31.8. Lappeenrannan UK-Areenalla. Viime kausi oli monella tapaa poikkeuksellinen. Joukkue napsi lupaavaan ja ennennäkemättömään tahtiin voittoja kunnes pandemia pisti sarjan tauolle ja lopulta kokonaan poikki helmikuussa. Joukkueella oli kasassa kahdeksan ottelun jälkeen neljä voittoa, joka on yksi vähemman kuin koko kaudella 2019-2020 jolloin saldo 20 pelissä oli viisi voittoa. Pistepörssissä jälki oli tuhoisaa. TOP10-joukosta löytyi kolme Parrulaista, kun Aleksi Haverila, Joakim Mickos ja Teemu Tiittanen hurjastelivat pisterintamalla. Maalipörssissäkin Parru oli vahvoilla, kun Mickos sekä Tiittanen miehittivät sijat yksi ja kaksi.

Parru HT pääsee alkavalla kaudella jatkamaan siitä mihin kaudella 2020-2021 jäätiin, sillä joukkueen runko pysyy lähes kokonaan kasassa. Joukkueessa on liikennettä kuitenkin sisään sekä ulospäin. Parru menettää riveistään Paavo Tiitan sekä Jere Eskolan, jotka molemmat jättävät suuret saappaat täytettäväksi.

Kokonaisuudessaan viisi kautta Parrussa pelannut Tiitta nousikin kannattajien ja koko organisaation sisällä kulttipelaajaksi. Siloposkisen puolustajatähden numeron jäädyttämisestä onkin kuulunut huhuja UK-Areenan käytävillä. Eskola puolestaan ehti pelata Parrun riveissä vain yhden kauden verran. Kausi oli hänen osaltaan kaksijakoinen, painavan laukauksen omaava pelimies toi kunnossa ollessaan jäälle vauhtia, mutta (lasi)nilkkavaivat olivat miehen riesana lähes koko kauden. Myös syksyllä pitkälle venyneet golfkelit viivästyttivät Eskolan osalta kauden alkua.

Paavo Tiitta pelasi Parrussa kokonaisuudessaan viisi kautta.

Lähtijöiden ohella myös sisäänpäin on ollut liikehdintää. Parrun maine ja viime kauden orastava menestys onkin kiirinyt Skinnarilassa kiekkoihmisten korviin ja käsillä onkin melkoinen kiekkobuumi. Lisää pelaajia otetaan kuitenkin tietysti jatkossakin mielellään vastaan, eli harjoituksiin pääsee mukaan aina. Uusista pelaajista kuullaan lisää syksymmällä, jos ja kun pelaajien lisenssi- ja seurasiirtoasiat saadaan kohdilleen. Kauden aloituspäivämäärä pelien osalta on 26.9.2021, joka onkin jo aivan nurkan takana!

Parru HT:n kausi pyörähtää pian käyntiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.